Zvicerani me fat, fiton 25 milionë franga në lotari

Share Messenger

Një person ka fituar 25 milionë franga në Lotarinë Zvicerane.

Për të kapur Jackpot-in në Swiss Lotto (lotarinë zvicerane, kësaj radhe u desh të qëllonin numrat: 12, 22, 26, 34, 37 dhe 40, shkruan sda.ch.
Në shortin e radhës të mërkurën e ardhshme, në lojë do të jenë “vetëm” 1.5 milionë franga zvicerane, ka njoftuar të shtunën Loterie Romande/abcnews.al

Share Messenger

Më të lexuarat