Zbulohet e vërteta e të pasmeve me mbushje të Luanës (Foto)

Share Messenger

Një vit të tërë u fol e u stërfol për format e Luanës. U tha që ka bërë ndërhyrje plastike.

U tha se vesh të brendshme me mbushje. Siç u tha edhe se në çdo foto prezantuesja përdor të famshmin photoshop, për t’i bërë të duken më të mëdha. Pa i kthyer askujt përgjigje, Luana zëre se e ka bërë sot. U është përgjigjur të gjithëve me një foto në zhytje e sipër.

Gjithçka duket qartë e pastër. Me këtë foto sapo ra hipoteza e photoshopit dhe të brendshmeve me mbushje.

Atë tjetrën, të ndërhyrjes plastike, nuk e vërtetojmë dot. /Telegrafi/

Share Messenger

Më të lexuarat