VV: Do ta zhdukim varfërinë dhe do ta luftojmë korrupsionin

Share Messenger

Lëvizja Vetëvendosje, në një postim në Facebook, ka thënë se përafërsisht 100,000 qytetarë të Kosovës jetojnë me më pak se 1 euro në ditë.Krejt kjo, siç citohet në postim, vjen si rezultat i drejtpërdrejt i korrupsionit dhe keqmenaxhimit.

”Përafërsisht 100,000 qytetarë të Kosovës jetojnë me më pak se 1€ në ditë, si rezultat i drejtpërdrejt i korrupsionit dhe keqmenaxhimit. Qeverisja jonë e mirë bashkë dhe skemat tona sociale do të zhdukin varfërinë ekstreme, luftojnë korrupsionin dhe rivendosin drejtësi në shoqërinë tonë”, thuhet në postim, duke cituar atë se çka ka thënë Kurti.

Share Messenger

Më të lexuarat