Vjosa Osmani dështon të zgjidhet presidente në raundin e parë

Share Messenger

Vjosa Osmani ka arritur ta kalojë me sukses raundin e parë për t’u bërë presidente, pasi pjesëmarrës në votim sipas komisionit ishin 81 deputetë.

Por, ajo nuk është zgjedhur presidente e vendit në raundin e parë pasi deri më tani janë të pakën 9-të vota të pavlefshme.

Tashmë ka përfunduar raundi i parë i votimit për Presidentin, ndërsa komisoni është duke lezuar rezultatin e votimit.

Komsioni konstatoi se në votim kanë marrë pjesë 81 deputetë. Nga kjo shifër, 69 depuetë votuan për Osmanin, 12 vota të pavlefshme dhe për Nasuf Bejtën asnjë votë.

Share Messenger

Më të lexuarat