Virologu i njohur francez: Covid-19 u krijua në laborator, dikush e ka prekur profesionalisht dhe nuk e di pse!

Share Messenger

Virologu francez, fitues i Çmimit Nobel për fiziologji dhe mjekësi në vitin 2008, për izolimin e virusit HIV, Luc Montagnier, ka pohuar se koronavirusi është një virus natyral, i cili është përpunuar profesionalisht duke iu shtuar efekte dhe si i tillë është artificial.

Virologu, Luc Montagnier, në një intervistë për një televizion francez muaj më parë, ka thënë se koronavirus është krijuar në laborator dhe se me të ka pasur manipulime.

“Dikush e ka prekur profesionalisht dhe i ka shtuar virusit që vjen nga një origjinë e minaçorrëve, ose lakuriqëve. Ka shtuar diçka që e bënë këtë virus artificial nga efekti, natyral”, kishte thënë ai.

Ai në intervistën e tij thotë se, nuk e akuzon askënd për këtë, por që nuk e di se pse e ka bërë.

“Virusi nuk ka prejardhje natyrore, ai është vepër e biologut molekular. Nuk është e njohur se për cilin qëllim kjo është bërë. Puna ime është publikimi i fakteve, unë askënd nuk e akuzoj dhe nuk di kush dhe pse e ka bërë këtë. Është e mundur që kanë dashur të prodhojnë vaksinë kundës virusit HIV”, ka supozuar virologu.

Share Messenger

Më të lexuarat