Veliu paralajmëron diçka të rëndësishme për Kurtin, e quan pa guxim dhe mashtrues tipik

Share Messenger

Agim Veliu nga radhët e LDK’së pas mbledhjes ka folur për t7 ku tha se na e kemi vërtetuar se ai është një njeri mashtrues dhe se nuk ka guxim.

Ai tha se Kurti që nga fillimi ka pasur qëllime tjera.

“Unë i kom thënë që kjo formë e komunikimit nuk është në rregull. përgjigja e tij ka qenë, nuk ka qenë ndonjë përgjigje e qartë, ai sigurisht i ka pasur qëllime tjera që nga fillimi, unë jam tepër i lumtur që kam punur në këtë qeveri. në takimet që i kam pasur kokë me kokë me të, unë e kam vërtetuar që ai nuk ka guxim që të veprojë, ai është një mashtrues tipik. do të vijë dita që do të publikoj diçka të rëndësishme. “, tha Veliu në T7/

Share Messenger

Më të lexuarat