Vazhdojnë shkarkimet nga Hoti: Shkarkon edhe drejtorin e doganave dhe të ATK’së

Share Messenger

Pas shkarkimit të drejtorit të Policisë, Rashit Qalaj, janë shkarkuar edhe drejtori i doganës dhe i ATK’së.

Express mëson se Kryeministri Avdullah Hoti e ka shkarkuar edhe drejtorin e ATK’së, Ilir Murtezaj dhe ushtruesin e detyrës së doganës, Ibrahin Xhaka.

Ky është shkarkimi i tretë brenda ditës.

Share Messenger

Më të lexuarat