Thaçi: Donlad Trump tha se Kosova është një vend i mrekullueshëm

7 Shares Share Messenger

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, i cili ndodhet në Nju Jork në Asamblenë e Përgjithshme të OKB, i bëri thirrje Presidentit të SHBA-ve Donald Tram të vizitojë Prishtinën.

Në një deklaratë për RTV21, Thaçi tha se Donald Trump ka rikonfirmuar mbështetjen e SHBA-ve.

Thaçi gjithashtu tha se një takim i shkurtër me Presidentin Tramp ishte jashtëzakonisht miqësor, dhe i ngrohtë.

“Presidenti Trump, si të gjithë kryetarët e tjerë të Shteteve të Bashkuara, ka një vizion të qartë për Kosovën. Kjo është një mbështetje e veçantë për vendin tonë. Ai tha se Kosova është një vend i madh dhe se ka njerëz të mrekullueshëm”, tha Thaçi.

Share Messenger

Më të lexuarat