Të gjithë po thonë se Amber Heard e kopjoi dëshminë e saj kundër Depp nga ky film

Share Messenger

Dëshmia e Amber Heard më 6 maj kundër Johnny Depp nxiti pretendime në mediat sociale se deklarata e aktores në gjykatë ishte kopjuar fjalë për fjalë nga filmi “The Talented Mr Ripley”.

Megjithatë, disa media morën përgjegjësinë për të kryer një analizë të verifikimit të fakteve për të zbuluar se dëshmia e Heard dukej e ngjashme me dialogët e Gëyneth Paltroë në filmin e vitit 1999, por në të vërtetë deklaratat e saj nuk u kopjuan.

Faqja ndërkombëtare e kontrollit të fakteve Snopes dhe revista e lajmeve Neësëeek raportuan:

“Thashethemet se Amber Heard citoi filmin “The Talented Mr Ripley” në dëshminë e saj janë të rreme. Ato fraza nuk janë thënë gjatë dëshmisë së saj.”

Share Messenger

Më të lexuarat