Sqarim nga Shell Kosova

Share Messenger

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës dhe klientë të Shell-it. Shell është prezent në Republikën e Kosovës prej datës 14 Maj 2018 me produktet më të mira dhe më cilesore në Botë siç janë Diesel Fuelsave, Diesel V Power, Benzinë Fuelsave,
Benzinë V Power, Benzinë V Power 100 Racing.

Këto ditë si rezultat i disa shkrimeve të disa portaleve te shtyer nga konkurenca, qe kane per
qellim zbehjen e imazhit te kompanise sonë dhe brendit numër 1 në botë ne ndjehemi të
obliguar të reagojm ndaj këtyre lajmeve të pa vërteta dhe të i informojm qytetarët dhe klientëttanë mbi cilësinë e produkteve tona Shell.

Kosova është me fat që e ka prezent Brendin Shell dhe furnizon konsumatorët me derivatet
më cilësore të pasuruara me molekulat e Shell dhe tekonologjine dynaflex, te cilat si rezultat
jane zhvilluar me vite të tëra nga shkencetarët inovativ të Shell gjë që i bëjnë të veçanta të
gjitha produktet.

Të ju njoftojmë edhe më afër me produktet Shell është e njejtë si p.sh brendi Coca Cola e cila
është formulë që vetëm ata e dijnë dhe është e mbrojtur ndërkombtarisht, por prodhohet gati
në të gjitha Shtetet me formulën e njejtë si në Greqi, Bullgari, Hungari dhe të gjitha Shtetet e Evropës.

Pra konsumator edhe njëherë ju informojmë që Shell është Brendi dhe prodhuesi numër 1 në
Botë ku e përpunon naftën në rafineritë e saj te teknologjisë te fundit në mbarë Botën,
Prodhimi bëhet me formulën e Shell dhe pastaj pasurohet në të gjitha shtetet ku jane prezent
pikat shitese zyrtare përmes teknologjise inovative Dynaflex.

Neve si kompani informojmë se do të merren masa ligjore ndaj të gjithë atyre të cilët tentojn
të njollosin (keqperdorin) emrin e brendit Shell.

Share Messenger

Më të lexuarat