Si të tendosni krahët dhe muskujt e barkut në maksimum: Shikoni planin e trajnimit

Share Messenger

20 minuta stërvitje të vështirë

Tani është koha e duhur për të filluar stërvitjen.

Nëse doni të tendosni muskujt në krahët dhe barkun tuaj, ne kemi një sugjerim për ju.

Programi 20-minutësh do të jetë një sfidë e vërtetë për ju.

Nëse do të jeni këmbëngulës, do të jeni në gjendje të shihni efektet e para pas disa javësh.

Filloni të stërviteni!

Shikoni planin e trajnimit:

Share Messenger

Më të lexuarat