Sa kushton iPhone 11 në këto vende të botës?

Share Messenger

Modeli 11 Pro Max është iPhone më i shtrenjtë që aktualisht mund të blini ndërsa iPhone 8 është opsioni më i lirë ende në shitje nga Apple.

iPhone mund ta blini edhe direkt nga Apple por çmimi mund të ndryshojë në vende të ndryshme të botës.

Zakonisht vendet me koston më të lartë të jetesës zakonisht kanë edhe çmimet më të larta por me iPhone gjërat ndryshojnë.

Më poshtë gjeni renditjen e kostos së modeleve 64GB të iPhone për 15 vende të ndryshme. Kujtojmë se për Turqinë, Brazilin dhe Filipinet ende nuk janë publikuar çmimet e telefonëve të rinj të Apple.

iPhone 11
SHBA: $699

Britani:£729, ose $911

Australia: A$1199, ose $812

Kanada: C$979, ose $734

Japoni:¥ 74800, ose $693

Kinë: RMB 5499, ose $775

Meksikë: Mex$17,499, ose $900

Gjermani:€ 799, ose $880

Suedi: SEK 7,895, ose $812

Itali:€839, ose $924

Rusi: 59,990 pyb, ose $938

Brazil: n/a

Poloni: zŁ 3599, ose $905

Filipine: n/a

Turqi: n/a

iPhone 11 Pro
SHBA: $999

Britani:£1049, ose $1,311

Australia: A$1749, ose $1,265

Kanada: C$1,379, ose $1,039

Japoni: ¥ 106,800, ose $990

Share Messenger

Më të lexuarat