Rrëfimi i personave të shëruar nga Covid-19 tregon për problemet shëndetësore edhe pas shërimit

Share Messenger

Personat e diagnostikuar me Covid-19, të cilët kanë arritur të shërohen nga kjo sëmundje kanë rrëfyer për Dailymail, për simptomat të cilat i kanë perjetuar edhe pas shërimit.

Më shumë se 85.000 persona janë diagnostikuar me koronavirus që nga shpërthimi i tij në Britaninë e Madhe, 10.000 të tjerë kanë vdekur ndërsa shumë më shumë kanë arritur të shërohen.

Dani Schuman 50- vjeçari nga Britania e Madhe, është një nga personat e shëruar, I cili ka treguar për gjendjen e tij. Ai ka thënë se tanimë nuk mund të dal me biçikletë, dhe nuk ka energji tëbëj aktivitetet fizike, të cilat gjithmonë I kishtë bërë.

Mësuesi I shkollës fillorie, Brian Mephin, një tjetër I mbijetuar nga Covid-19 me anë të një videoje ka treguar se edhe pse I shëruar, ende e ka shumë të vështirë të kryejë aktivitete fizike. Edhe shumë persona të tjerë kanë rrëfyer për vështirësitë nëpër të cilat po kalojnë, edhe pse tanimë e kanë mposhtur virusin.

Shërimi nga koronavirusi, mund të ketë edhe disa pasoja psikologjike, të cilat meme kohë mund të shkatojnë depresion dhe stres.

Doktorët kanë thënë se ende nuk dihet me saktësi se sa kohë duhet, që një person të shërohet nga Covid, dhe kjo varet se sa serioze është sëmundje dhe nga gjendja paraprake e pacientit. /Dailymail/

Share Messenger

Më të lexuarat