Ronaldo shembull jo veç në futboll, por edhe në familje!

Share Messenger

Cristiano Ronaldo është njëri ndër futbollistet më të mirë në botë.

Jo rrallë herë, ai tregon se sa e rëndësishme është familja për të.

Së fundi, në Instagram ai ka shpërndarë një fotografi të përbashkët me partneren dhe fëmijët e tij.

Padyshim një familje e bukur, nuk mund të dukej më bukur!

https://www.instagram.com/challenge/?next=/cristiano/%253Futm_source%253Dig_embed

Share Messenger

Më të lexuarat