Rita: Nuk ka forcë më të madhe sesa një grup i unifikuar të grave

Share Messenger

Këngëtarja kosovare Rita Ora ka qenë njëra prej të parave që ka uruar Festën Ndërkombëtarë të Grave, “8 Mars”

Rita, është e njohur si një avokuese e të drejtave të grave qysh prej fillimit të karrierës së saj dhe këtë ajo se ka harruar as në Ditën e Grave.

“Sot është Dita Ndërkombëtare e Grave. Nuk ka forcë më të madhe sesa një grup i unifikuar të grave. Sot, më shumë se kurrë, ne duhet të theksojmë dhe forcojmë idenë e rëndësisë që gratë të jenë të bashkuar. Për të gjitha gratë që na inspirojnë, ngritur dhe na kanë bërë më shpresë, ju faleminderit!!! Urime 8 Marsi!”, ka shkruar ajo.

Rita pas lansimit të EP-it të saj ka udhëtuar në Australi ku do të jetë pjesë e jurisë së “The Voice Australia”.

Share Messenger

Më të lexuarat