Reagon Kelmendi, Alo Policia: Mozzik duhet të shkoi në burg, rrezikoi shëndetin e mijëra njerëzve

Share Messenger

Gazetari Adriatik Kelmendi ka rreaguar ndaj Mozzik, ja postimi i plot:

Pra, sot një individ i papërgjegjshëm ka abbuzuuarr me fëmijët tanë, duke premtuar CD dhe koncerte falas, dhe kështu ka rrezikuar shëndetin e mijëra njerëzve në kohën kur çdo ditë kemi vdekje dhe qindra infektime në ditë nga pandemia.

Për këtë do të duhej që tashmë të ndodhej prapa grilave për veprën penale shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.
Tash, duke e lënë çuditërisht ende në liri, ai e keqpërdorë rrjetin e tij social për t’i mbylluar faqet në rrjete sociale të Klan Kosovës dhe të disa mediave të tjera kosovare, të cilat kanë raportuar për veprën e tij kkriminale.
Edhe me këtë gjest ai është në shkelje të ligjit.
Alo, Policia e Kosovës, a jeni këndej?!

Share Messenger

Më të lexuarat