Reagon Gashi: Kryeministri po bënë show me targa

Share Messenger

Kryetari i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, i është kundërpërgjigjur kryeministrit Albin Kurti, duke thënë se pajtohen me rend dhe ligj, porse ajo që bëri Kurti, ka shtuar Gashi, është show ashtu “i njëjtë me atë që kishte bërë ish kryeministri Hashim Thaçi”.

“Nuk është që ne nuk pajtohemi me rend dhe ligj por duhet ta dimë pikë së pari pse sot zoti kryeministër ose me Njësi Speciale a ka pas fushatë vetëdijesimi. Qytetarët e këtij vendi qofshin shqiptar serb apo komunitete të tjera, duhet me ditë pse po merret një vendim, pse po bëhet një veprim dhe duhet me ditë cilat janë pasojat. Ai show që e bëri kryeministri duke tregu targa, është show që është pa që është bërë edhe më parë nga kryeministri Thaçi”, tha Gashi.

Share Messenger

Më të lexuarat