Rama Vuçiqit: Ti mund të shkosh edhe në Hënë, por për shqiptarët duhet të negociosh me shqiptarët

Share Messenger

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka komentuar deklaratën e Aleksandër Vuciqit, se ‘Serbia nuk do ta njohë kurrë Kosovën’.

Ai ka thënë se nëse ‘Kosova dhe Shqipëria janë një përballë Serbisë, ai mund të shkojë edhe në hënë po të dojë”.

“Nëse jemi një, Vuciq le të shkojë në lindje, perëndim e ku të dojë, ai do të ulet me ne, me shtetin e Shqipërisë dhe Kosovës dhe do të bisedojë me shtete sovrane dhe të pavarura. Por përballë deklaratave të tilla provokuese, ka dy rrugë, njëra është rruga e barrikadimit, tjetra e përballimit”, theksoi Rama.

Share Messenger

Më të lexuarat