Qytetari aksidentalisht hodhi në koshin e plehrave afro 20 mijë euro

Share Messenger

Mbani sytë hapur kur hidhni mbeturina. Një grek kohët e fundit ka hedhur aksidentalisht thuajse 20 mijë euro, por aventura e tij financiare ka përfunduar e lumtur.

Sipas mediave, aksidenti “i shtrenjtë” ka ndodhur në ishullin grek Limnos në detin Egje.

Sipërmarrësi donte të merrte në bankë gati 20 mijë euro para në dorë. Ai e vendosi pasurinë të vogël në tre thasë plehrash. Mirëpo, në veturë ka hedhur edhe mbeturina të tjera, të cilat ka dashur t’i hedhë gjatë rrugës.

Dhe kështu ndodhi. Ai i hodhi të gjitha thasët e tij të plehrave në një enë të madhe. Vetëm pas pak kohësh e kuptoi se i kishte hedhur “plehra” me vlerë.

Fatmirësisht sipërmarrësi ka arritur të gjejë çantat e tij me vlerë dhe kështu pronarit të ligjshëm i janë kthyer gati 20 mijë euro.

Share Messenger

Më të lexuarat