Qytetarët që udhëtojnë përmes Aeroportit ‘Adem Jashari’, duhet patjetër t’i plotësojnë formularët nga shtetet përkatëse

Share Messenger

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’, ka njoftuar se të gjithë udhëtarët duhet të plotësojnë formularët e kërkuara nga shtetet ku udhëtojnë.

Sipas ANP-së, udhëtarët që nuk paraqiten në sportel me formularë të plotësuar, nuk do të pranohen për udhëtim.
“Këta formularë,mund t’i gjeni në ueb faqen e aeroportit www.limakkosovo.aero, në linqet e vendosura më poshtë dhe po ashtu QR kodet për shkarkim të formularëve, janë edhe në tabelat e vendosura jashtë dhe brenda terminalit të aeroportit”, thuhet në njoftim.

Për hyrje në Kosovë ju lusim që t’i referoheni vendimit të fundit të Qeverisë:

https://kryeministri.rks-gov.net/…/Vendimet-e-mbledhjes…
Mëposhtë gjeni linqet për shkarkim të formularëve:
Gjermani
https://www.einreiseanmeldung.de/#/
Zvicer
https://swissplf.admin.ch/formular
Belgjikë
https://travel.info-coronavirus.be/public-health…
Turqi
https://register.health.gov.tr/
Angli
https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before…
Austri
https://entry.ptc.gv.at/en.html
Norvegji
https://reg.entrynorway.no/

https://www.facebook.com/airportpristina/posts/3104760596480286

Share Messenger

Më të lexuarat