Punëtorët e KOSTT-it duke u ngjitur në shtyllën e akullt 30-metërshe [video]

Share Messenger

Punonjësit e mirëmbajtjes së linjave të KOSTT-it dje janë ngjitur në një shtyllë të akullt elektrike në 30 metra lartësi, në temperaturë minus tetë gradë Celsius.

Në njoftimin e KOSTT-it, në rrjetin social Facebook thuhet se kjo ishte me motivin për shërbimin në interesin publik.

“Punonjësit e mirëmbajtjes së linjave të KOSTT-it ngjiten në shtyllën e akullt elektrike në 30 metra lartësi, në kushte ekstreme atmosferike rreth -8 gradë Celsius, por me motivin për shërbim në interes publik, që qytetarët të kenë furnizim të besueshëm me energji elektrike nga aspekti i transmetimit. Guxim për t’u admiruar!”, thuhet në njoftim.

https://www.facebook.com/watch/Operator-Sistemi-Transmisioni-dhe-Tregu-KOSTT-sha-108590197374132/

Share Messenger

Më të lexuarat