Princesha malajzeze martohet me futbollistin gjerman

Share Messenger

Është një histori dashurie e marrë që duket sikur është një përrallë: djali takon vajzën në kafene, bie në dashuri me të, rezulton se vajza është një princeshë në jetën e vërtetë.

Dennis Muhammad Abdullah, një ish-futbollist gjerman, është martuar me princeshën e Malajzisë Tunku Tun Aminah Sulltan Ibrahim, vajza e vetme e Sulltanit të Johor.
Denis u takua me Tunku Tun në një kafene ku ai punonte si menaxher i marketingut për një ekip futbolli në Singapor.
Rreth tre vjet më vonë, pas konvertimit në fenë Islamike duke lënë pas emrin e tij të krishterë Dennis Verbaas, u martua me princeshën e tij në një ceremoni madhështore tradicionale.
Tununa Tun Tunina Aminah është vajza e vetme e një prej sulltanëve më të fuqishëm të Malajzisë: Sulltan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar
Dennis dhe princesha u martuan sipas zakonit musliman në Malajzi në Pallatin Serene Hill. Ceremonia private është ndjekur nga familja dhe miq të ngushtë të tyre. 
Dennis Muhammad Abdullah, një ish-futbollist gjerman, është martuar me princeshën e Malajzisë Tunku Tun Aminah Sulltan Ibrahim, vajza e vetme e Sulltanit të Johor.
Denis u takua me Tunku Tun në një kafene ku ai punonte si menaxher i marketingut për një ekip futbolli në Singapor.
Rreth tre vjet më vonë, pas konvertimit në fenë Islamike duke lënë pas emrin e tij të krishterë Dennis Verbaas, u martua me princeshën e tij në një ceremoni madhështore tradicionale.
Tununa Tun Tunina Aminah është vajza e vetme e një prej sulltanëve më të fuqishëm të Malajzisë: Sulltan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar
Dennis dhe princesha u martuan sipas zakonit musliman në Malajzi në Pallatin Serene Hill. Ceremonia private është ndjekur nga familja dhe miq të ngushtë të tyre. 

Share Messenger

Më të lexuarat