Policia aksion në restorantet e Skenderajt dhe Mitrovicës, ja çka gjetën

Share Messenger

Në katër raste të ndara, brenda dy ditëve të vikendit njësitë policore në Mitrovicë dhe Skenderaj, kanë konfiskuar katër armë.

Mbi bazën e informacioneve të pranuara për të shtëna në ahengje, njësitë policore kanë reaguar  në katër raste të ndara, dy në zonën e Mitrovicës dhe dy të tjera në zonën e Skenderajt, në të gjitha rastet policia fillimisht ka identifikuar lokacionet nga ku dyshohej për të shtëna, me ç’ rast në të katër intervenimet janë gjetur dhe konfiskuar katër armë, tri pistoleta dhe një armë tytëgjatë.

Nën dyshimin për  armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës janë arrestuar katër persona të dyshuar, të cilët  pas procedurave intervistuese  janë liruar për procedurë të rregullt.

Ndaj tyre  është iniciuar procedurë për vepër penale ’shkaktim i rrezikut të përgjithshëm’ dhe ‘armëmbajtje pa leje’.

Share Messenger

Më të lexuarat