Pasurinë prej 200 milion të ikonës së modës Karl Lagerfeld do ta trashigojë Macja!

261 Shares Share Messenger

Ikona e modës dhe e firmës së veshjeve, Chanel, është ndarë sot nga jeta.

Karl Lagerfeld, stilisi i fmashëm i modës i cili vdiq në moshën 85-vjeçaare në një prononcim në emisionin ‘Le Divan’ është shprehur se e gjithë pasuria e tij do të trahëgohet nga macja shumë e dashur për të Choupette. Pasuria e Karl Legerfeld supozohet të jetë reth 200 milion,trasnsmeton Fishmedia.info.

‘Ajo ka fatin e saj, ajo është një trashëgimtare, dhe nëse diçka më ndodh, personi që do të kujdeset për të nuk do të jetë një mjeran. Paratë që nuk do të mar me vete, i takojnë asaj…Choupette është një vajzë e pasur’, është shprehur Karl.

Ai gjithashtu konfirmoi se kohët e fundit kishte caktuar macen e tij si trashëgimtaren zyrtare ‘ndër të tjerë’.

Marrëdhënia e Karl me macen Choupette nuk ishte një mardhënie dosido. Ai ishte gati të ndryshonte ligjet dhe të martohej për herë të parë me Choupette. Karl shprehej se macja ishte gjithçka kishte, dhe se ishte shume xheloze për të.

Një një intervistë Karl është shprehur se Choupette ishte xheloze për çdokënd, nuk donte askënd të qëndronte afër Karl përveç saj.

Share Messenger

Më të lexuarat