Partia Fjala parakalimin e komunitetit LGBTI e quajnë “Paradë e Turpit”

Share Messenger

Partia Fjala ka kundërshtuar mbajtën e “Javës së Krenarisë në Kosovë”.

“Parada e Krenarisë që do të mbahet sot në Prishtinë, e që ne e quajmë si “Parada e Turpit”, parada e shthurjes, parada që kundërshton natyrshmërinë njerëzore. Edhe ne ashtu sikur edhe partitë tjera konservatore në Bashkimin Evropian, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kudo ne botë jemi kundër martesave të personave të gjinisë se njëjtë”, tha Bytyçi.Ai tha se ata kanë të drejtat e tyre të cilat nuk i kundërshton askush, por siç tha ai të dalin dhe të promovohen në sheshe është e pazakontë dhe kundër çdo vlere.“Kjo paradë dhe kjo shthurje e orientimit seksual shoqërinë tonë na dërgon drejt asimilimit pasi që të tillët që i përkasin këtij orientimi seksual nuk kanë mundësi të kontribuojnë në vazhdimësinë e jetës, nuk kanë mundësi të lindin dhe të bëjnë një jetë normale pasi diçka e tillë është jashtë normales.

Partia Fjala parakalimin e komunitetit LGBTI e quajnë “Paradë e Turpit”

Partia Fjala parakalimin e komunitetit LGBTI e quajnë “Paradë e Turpit”

Gepostet von Fishmedia.info am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Ata i kanë të drejtat e tyre, askush nuk i pengon, por te dalin e të promovohen nëpër sheshe, të na promovojnë si vlerë diçka të pavlershme, diçka të pazakontë, kjo nënkupton si ngacmim i pjesës së madhe të shoqërisë diçka që bie ndesh me traditën kulturën, të kaluarën, fetaren e kombëtaren tonë”, tha Bytyçi.Anëtari i Kryesisë së partisë “Fjala”, Blerim Sejdiu, i ka kërkuar Kryetarit të Komunës, Shpend Ahmeti, që të mos përkrahë këtë komunitet.
nevojë për mjekime sepse ka sëmundje seksualisht të transmetueshme gjatë promovimit të tyre.

Share Messenger

Më të lexuarat