Nusja “e kall”, publikohet video në Facebook

27 Shares Share Messenger

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çmendura”.

Një video në Facebook shfaq vallëzimin e rrallë të një nuseje me tupanë.

Për më shumë, ndiqeni videon.

 

Për më shumë, ndiqeni videon.

https://web.facebook.com/2109483205962196/videos/1785821524868145/

 

Share Messenger

Më të lexuarat