Nuk i ndërron kurrë këpucët? A e keni vënë re këtë detaj te kryeministri?

11 Shares Share Messenger

Këpucët që Haradinaj i bartë pothuajse gjithmonë janë prodhim vendor dhe sipas tij janë shumë të përshtatshme.
Dihet se kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj kujdeset për pamjen e tij të jashtme

Por i ka disa këpucë të preferuara të cilat nuk i ndërron asnjëherë

Në fotografitë e postuara të tij nëpër disa paraqitje mund ta vini re që Ramush Haradinaj bartë të njëjtën formë këpucësh por nuk duhet harruar të përmendet se i ka dy palë, një palë të zeza e një palë ngjyrë kafe.

Share Messenger

Më të lexuarat