Njoftim për ish punëtorët e NSH Radio Televizioni i Prishtinës dhe NSH Bankës së Lubljanës

Share Messenger

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore Radio Televizioni i Prishtinës dhe ish punëtorët e Ndërmarrjes Shoqërore Banka e Lubjanës se publikimi i listave fillestare do të bëhet me datë 22,23,24,25,26 mars 2021.

Listat mund ti gjeni në webfaqen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

https://www.pak-ks.org/

Share Messenger

Më të lexuarat