Njoftim nga Shell Kosova

Share Messenger

Njoftim nga Shell Kosova

Në këtë kohë kur të gjithë i ngrisin çmimet është gjigandi global i derivateve SHELL në Kosovë
i cili mendon për qytetarët e vendit duke ju shtrir dorën e ndihmës me ZBRITJE të
vazhdueshme të çmimeve nga vikendi qe iku deri më sot -8 cent në litër për produktet V-Power
dhe Fuelsave .
SHELL nuk përfiton në kohë krizash por ndihmon sa her që është nevoja duke e mar si shembull
konkret ndihmën e fundit në Shqipëri në krizën e termetit .
Shell është me ty ngado që shkon. #GOWELL

Në linkun më posht mund të njoftoheni më detajisht mbi prejardhjen e derivative Shell.

https://www.shell.com/business-customers/chemicals/manufacturing-locations.html#AP

Share Messenger

Më të lexuarat