Niseni ditën me kos me tërshërë, dieta që ju shkrin dhjamin

Share Messenger

Dieta me kos përjashton ëmbëlsirat, duhanin, alkoolin dhe pijet e gazuara. Recetat e sallatave duhet të ndërtohen me shumë pak vaj ulliri. Rekomandohet që gjatë kësaj diete të konsumoni sa më shumë ujë. Kjo dietë rekomandohet të përsëritet jo më shumë se një herë në muaj.

Dieta me kos përjashton ëmbëlsirat, duhanin, alkoolin dhe pijet e gazuara. Recetat e sallatave duhet të ndërtohen me shumë pak vaj ulliri. Rekomandohet që gjatë kësaj diete të konsumoni sa më shumë ujë. Kjo dietë rekomandohet të përsëritet jo më shumë se një herë në muaj.

Share Messenger

Më të lexuarat