Nënë e bir bëhen babë e bijë

14 Shares Share Messenger

Një nënë dhe djali i saj janë në një periudhë ndryshimi dhe së shpejti do të mund të quhen me plot gojën babë e bijë.

Corey Mason, 15 vjeç, ka 4 vite që nuk ndihet më mashkull, por femër. Ndërsa nëna e saj ka kuptuar që ndihet më mirë si burrë vetëm prej një viti. Tashmë, ata po mbështesin njëri-tjetrin në këtë periudhë tranzicioni, transmeton TCH.

Eric Maison, i cili ka qenë Erica deri pak kohë më parë, ka hequr gjinjtë, por nuk ka ndërmend të ndahet nga bashkëshorti i saj, i cili e mbështet këtë ndryshim dhe thotë se është i dashuruar me njeriun, jo me femrën.

“Ishte shumë e bukur si grua, por ishte e bukur edhe nga brenda. Dua që të jetë i/e lumtur me trupin që do”, deklaroi burri.

Share Messenger

Më të lexuarat