Ndihet i vetmuar, milioneri gjerman kërkon 10 persona t’i bëjnë shoqëri në super vilën e tij

Share Messenger

Milioneri gjerman Karl Reipen ka kërkuar 10 persona që të jetojnë në një nga pronat e tij Zelandën të Re. Miliarderi ndihet shumë i vetmuar, ndaj edhe kërkon shoqëri.Vilën e tij që ndodhet në Zelandë, ai e përshkruan si parajsa në tokë. Vetëm gjatë kësaj jave, ai e ka publikuar dy herë në gazetat lokale njoftimin se kërkon 10 persona t’i bëjnë shoqëri, por lajmi ka marrë dhenë.Prona e tij ka vlerë e 8,5 milionë dollarëve dhe aty ka edhe disa stalla. Ai ka thënë: “Mund të kënaqen gjatë shëtitjeve, peshkim, shoping, lundrim me kajak, not apo vëzhgimin e kafshëve. Nëse jeni të interesuar të jeton me një grup të njerëzve interesant, hajdeni jetoni me mua.’’

Personat që do të pranojnë të jetojnë me të nuk do të paguhen, por do të kenë përfitime të tjera sipas asaj që ka thënë milioneri gjerman.

Share Messenger

Më të lexuarat