I ndau koronavirusi: Çifti i të moshuarve ritakohen pas 102 ditësh

Share Messenger

Çfarë është dashuria? Është e vështirë për t’u përshkruar me fjalë, po kjo foto e përkufizon më së mirë.

Ky çift i të moshuarve kanë dhënë përqafimin dhe puthjen pas 102 ditësh të ndarë, si pasojë e koronavirusi.

Megjithatë, pa harruar masat Covid-19. Një qese plastike dhe sigurisht me maskë. Kjo foto do ua zbukurojë mbrëmjen.

Share Messenger

Më të lexuarat