Naim Ismajli i PDK-së pretendon të vendos rekord në Shtime: Do ta fitoj edhe një mandat pa balotazh (Video FishMedia)

Share Messenger

Kryetari i Komunës së Shtimes Naim Ismajli, në një intervistë ekskluzive për Fish Media ka folur për projektet e realizuara dhe projektet që pritet të realizohen.

Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, po shpreson se do të dal fitues në zgjedhjet e 17 tetorit, dhe atë pa balotazh, duke pretenduar të vendos rekord në Shtime.

Ai në një intervistë për Fish Media thotë se puna dhe angazhimi i pakursyer në krye të Shtimes e bën atë të besoj se qytetarët do ta votojnë për edhe një mandat.

‘Programi im do të fokusohet në projektet konkrete nëpër të gjitha fushat, fokusi jonë do të jetë shëndetësia, arsimi, rinia kultura sporti,infrastruktura, dhe psjesa që ka të bëjë me zhvillimin ekonomik,me theksë të veqantë do të jetë zhvillimi i bujqësisë dhe pjesa e zhvillimit rural’tha ai për Fishmedia.

Për më shumë ndiqeni videon:

Share Messenger

Më të lexuarat