Momenti i arrestimit të Dardan Molliqajt

Share Messenger

Policia e Kosovës ka arrestuar kryetarin e PSD-së, Dardan Molliqaj. Arrestimi i tij erdhi për shkak të aksionit simbolik “Për partitë tubime, për qytetarët dënime”.

Me këtë rast ka pasur konfrontim ndërmjet aktivistëve të PSD-së dhe pjesëtarëve të policisë, të cilat kanë përfunduar me arrestime të disa aktivistëve të kësaj partie, numri saktë i të cilëve ende nuk dihet.

https://tiger.cdnja.co/v/dm/dm1pq.mp4?secure=8yck_9okx9JSd7MSYnggoA&expires=1610461800

Share Messenger

Më të lexuarat