Mjeku i Maradonas arrestohet, akuzohet se kishte neglizhuar shëndetin e tij duke e lejuar të vdes

Share Messenger

Agjenti i Dego Maradonas është arrestuar me akuzat se padëshirë duke neglizhuar punën ka lejuar vdekjen e legjendës argjentinase.

Thuhet se ishin rreth 60 persona të përfshirë në operacionin kur policia dha urdhrin të bastisë shtëpinë e mjekut.

Çështja është se Maradona nuk duhet lejuar të shkonte në shtëpi, meqenëse nuk kishte askënd afër që t’i jepte ndihmë mjekësore në rast se ndodhte ndonjë gjë.

Duket sikur për të arritur në përfundim për këtë çështje do nevojiten muaj, sidoqoftë mjeku është arrestuar dhe do qëndrojë për një kohë në burg.

Kujtojmë, se të mërkurën e kaluar Maradona ndërrojë jetë në moshën 60-vjeçare pas një sulmi në zemër.

Share Messenger

Më të lexuarat