Mjekja amerikane bie në sexhde dhe zbulon ilaçin për këtë problem!

42 Shares Share Messenger

Kur ke marramendje, trupi humbet ndjenjën e ekuilibrit, por simptoma të tjera janë dhe të vjellat, lëvizjet anormale të syrit, humbja e dëgjimit etj. Specialistja Carol Foster ka sjell idenë e saj për të trajtuar marramendjen në shtëpi e cila ka pasur shumë sukses në kanalin e saj në YouTube.

Lëvizja që ajo ka zbuluar se trajton marramendjen është e ngjashme me rënien në sexhde gjatë namazit, praktikë kjo fetare e myslimanëve. Filloni duke qëndruar me kokë poshtë dhe shikoni në tavan. Ndërkohë që po e mbani këtë pozicion, ktheni fytyrën drejt bërrylit tuaj të majtë.

Kur ke trullosje ngri kokën në nivelin e shpinës ose ndryshoni shpejt pozicionin tuaj dhe uluni. Ky ushtrim ka marrë një numër të lartë klikimesh dhe aplikohet nga shumë persona.

Share Messenger

Më të lexuarat