Ministrja Dumoshi jep një lajm të mirë për rugovasit

Share Messenger

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi, ka marrë pjesë sot në eventin “Lojërat Tradicionale Rugova 2020”.

Me këtë rast, Dumoshi ka marrë vendim që Lojërat Tradicionale “Rugova” të marrin statusin e mbrojtjes së përkohshme.

Gjatë këtij eventi, Ministres Dumoshi i është bërë një befasi e këndshme nga rugovasit.

Asaj iu dhuruan një palë tesha tradicionale rugovase.

Share Messenger

Më të lexuarat