Memli Krasniqi: Transformimi dhe zhvillimi ekonomik i Shtimes janë rezultat i qeverisjes shembullore të Naim Ismajlit

Share Messenger

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka qëndruar sot në Shtime, ku me kryetarin Naim Ismajli vizituan bizneset në Zonën Industriale në Shtime.

Në një postim në Facebook, Krasniqi thotë se prioritet i programit të Partisë Demokratike të Kosovës në Shtime, edhe në këtë mandat është zhvillimi ekonomik i kësaj komune, duke u angazhuar në krijimin e zonave të tjera biznesore, për ta përmirësuar edhe më tej cilësinë e jetës këtu.

“Transformimi i Shtimes në qytezë moderne dhe përmirësimi i mirëqenies në këtë komunë janë rezultat i qeverisjes shembullore të Naim Ismajlit dhe PDK-së. Për këtë arsye qytetarët e Shtimes, pa dallim, do të bëhen bashkë më 14 nëntor për të na e besuar edhe një mandat në këtë komunë, që kryetari Ismajli të vazhdojë qeverisjen e mirë si deri tani.”, shkruan Krasniqi.

https://www.facebook.com/memli.krasniqi/posts/413974023434667

Share Messenger

Më të lexuarat