Me gjendjen e jashtëzakonshme pritet të ndalohen: Xhamitë, fitneset, pishinat dhe dasmat do të ndalohet tërësisht

Share Messenger

Në Kosovë pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme bartja e maskave do të mbetet obligative në çdo hapësirë.

Sipas burimeve veprimtaria e kishave, xhamitë, fitneset, ceremonitë e varrimit, pishinat dhe dasmat do të ndalohet tërësisht.

Po ashtu, mësohet se nuk do të ketë mbyllje të gastronomisë por kontroll i rreptë dhe dënim për mbajtjen e distancës dhe maskave.Gjithashtu, nuk do të lejohet grumbullimi i një numri të madh të njerzëve dhe nuk do të ketë kufizim të lëvizjes.

Më shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme inspektimet dhe dënimet do të jenë strike dhe nuk do të ketë falje për asnjë që shkel ligjin.

Share Messenger

Më të lexuarat