Lëvizja Vetëvendosje del me një video sqaruese se si duhet të votojë mërgata

Share Messenger

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka shpërndarë një video sqaruese të qendrave të votimit nga mërgata për mënyrën se si ata duhet të votojnë.Kurti ka bërë thirrje të shikohet me kujdes videoja dhe hapat që duhet të ndiqen.Njoftimi i plotë:

Regjistrohu për votim nga mërgata
Nga data 13 deri 21 janar është përiudha e regjistrimit për të votuar nga mërgata. Pas këtij procesi dhe marrjes së konfirmimit do të jetë procesi i votimit, për të cilin jemi duke përgatitur video tjetër udhëzuese.
Në numrat më poshtë mund të kërkoni ndihmë për çdo paqartësi:
+383 46 868 684
+383 46 848 686
+383 48 868 684
+383 48 848 686

https://www.facebook.com/watch/vetevendosje/

Share Messenger

Më të lexuarat