Legjenda e Francës kritikon Artetën dhe mendon se shumë lojtarë duhet të largohen nga Arsenali

Share Messenger

Kritika qesharake ka bërë Emmanuel Petit lidhur me transferimin e tij në Arsenal dhe i thotë Artetës të pastrojë ‘gjysmën e dhomës së zhveshjes”.

Francezi nuk ka qenë i impresionuar me klubin të tij të vjetër në vitet e fundit.

Emmanuel Petit ka kritikuar dhe e ka cilësuar qesharake çështjen e transferimit të Arsenalit ndërsa i kërkon Mikel Arteta të pastrojë “gjysmën e dhomës së zhveshjes”.

Petit mendon se rikthimi i dobët ka qenë faktori më i madh në rënien e klubit të tij të vjetër dhe ka pranuar se ai nuk pret më asgjë nga një skuadër që aktualisht drejtohet.

Po ashtu, lidhur me Artetën ai tha: “Në fund të sezonit, nëse jam si Arsenali, nëse jam me Artetën, nëse jam në bord, të jem i sinqertë me ju, mendoj se shqetësimi im kryesor është largimi i gjysmës së lojtarëve. Sinqerisht.”

Ai në një mënyrë kritikuese iu drejtua Artetës duke i thënë se duhet ta “pastrojë gjysmën e dhomës së zhveshjes” përfundoi francezi.

Share Messenger

Më të lexuarat