LDK në Prizren nuk do t’i bashkohet asnjërit kandidat për kryetar të komunës

Share Messenger

Dega e LDK-së në Prizren njofton se kryesia vendosi që të mos i bashkohet asnjërit kandidat për kryetar të Prizrenit.Me anë të një postimi në Facebook bëhet e ditur se qytetarët do t’i dëgjojnë edhe një herë programet qeverisëse të dy kandidatëve përgjatë fushatës së balotazhit dhe se në bazë të tyre do të vendosin lirshëm se ku do ta japin votën.

“Ne LDK-ja e kemi mbyllur garën tonë dhe do të fillojmë menjëherë të merremi me veten, të bëjmë analizën e thellë të performancës në këto zgjedhje, e në bazë të saj do ta fillojmë pastaj riorganizimin dhe konsolidimin e radhëve tona”, thuhet në njoftim.

Share Messenger

Më të lexuarat