Ky është orari i ri i lëvizjes së qytetarëve

Share Messenger

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit, ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, qytetarët do të kenë të drejtë dalje dy herë nga dy orë në ditë.

Lehtësimi gradual i masave do të vazhdojë edhe me hapjen e disa bizneseve dhe ndërmarrjeve afariste.

Masat do të jenë në fuqi prej datës 18 maj deri më 1 qershor.

Share Messenger

Më të lexuarat