Kurti – Vjosa Osmani drejt qeverisjes së re në Kosovë

Share Messenger

Ka përfunduar takimi në mes Albin Kurtit, Vjosa Osamanit dhe Isa Mustafës, pas të cilit u konfirmua për bashkëqeverisjen mes dy partive.

Vjosa Osamni ka deklaruar se janë pajtuar që të zvogëlohet numri i ministrive.

Ndërsa Kurti tha se janë dakorduar që të keni 30% gra në qeveri.

Share Messenger

Më të lexuarat