Kuçi falënderon rininë e Junikut, zotohet se do të punojë në përmirësimin e mirëqenies së tyre

Share Messenger

Kryetari aktual dhe kandidati i AAK-së për komunën e Junikut, Agron Kuçi, u zotua para qytetarëve se do të punojë në përmirësimin e mirëqenies së tyre.

Postimi i plotë:Faleminderit nga ❤️ rini e mrekullueshme e Junikut!Mandatin e marrë nga ju, do të ua dorëzoj vetëm ju, të rinjve të Junikut!

Jemi bashkë gjithmonë 🤝Bashkë do të fitojmë me 14 nëntor 🤝I juaji gjithmonë

AgronKuçiJunik

#AAK121✅

https://www.facebook.com/agron.kuci.31

Share Messenger

Më të lexuarat