Kjo është ura më e gjatë në botë, 34 metra mbi ujë

Share Messenger

Pamjet që mund të merren si të pabesueshme nga shikuesit, tregojnë urën më të gjatë të detit në botë me një shtrirje prej 34 milje mbi ujë, ndodhur në Kinë.


Punëtorët e ndërtimit po kryejnë hapin e fundit, në kompletimin e urës Hong Kong-Zhuhai-Macau.

Në këtë urë janë derdhur rreth 12 miliard dollarë, e cila përfshinë detin e Kinës Jugore dhe synon të shmange gjithë trafikun. Për ndërtimin e kësaj ure, janë dashur plotë 7 vite dhe pritet të hapet deri në fund të këtij viti.

Share Messenger

Më të lexuarat