Kjo është çokollata më e shtrenjtë në botë, nuk do ta besoni sa kushton

Share Messenger

To’ak është konsideruar si çokollata më e shtrenjtë në botë. Do të duhet të paguani 212 euro për vetëm 50 gramë.

Ajo që e bën të veçantë këtë çokollatë është se për prodhimin e saj përdoren metodat dhe përbërësit më të mirë tradicionalë.

Një nga arsyet e kostos së madhe është se ajo prodhohet nga pemët e rralla të kakaos në Ekuador.

Ky produkt përbëhet nga 81 për qind çokollatë e zezë, ndërsa duhen dy vjet për të krijuar 574 copë.

Share Messenger

Më të lexuarat