Kim Kardashian planifikon tentativën e fundit për të shpëtuar martesën e saj

Share Messenger

Artikujt të panumërt kanë raportuar se ka probleme në martesën e Kim Kardashian me reperin Kanye West.

Tani raportohet se ajo po konsideron ‘largimin nga shtëpia’ në mënyrë që çifti të kalojnë pak kohë larg njëri tjetrit.

Çifti janë të martuar që gjashtë vite dhe janë prindër të katër fëmijëve.

Si duket periudha e vetë izolimin ka pasur ndikimin e saj në martesën e çiftit dhe një burim pohon se Kardashian po mendon të shpërngulet përkohësisht në një shtëpi tjetër, si përpjekja e fundit për të shpëtuar martesën e saj me reperin.

Share Messenger

Më të lexuarat