Kida në një studio në Amerikë, çka po na paralajmëron?

Share Messenger

Ka disa ditë që Kida ka udhëtuar drejt Amerikës.

Nga atje, artistja po poston vazhdimisht fotografi dhe së fundmi një nga studio.

Ajo kaloi mbrëmë kohë në një studio në Los Angeles duke mos treguar asnjë detaj.

Pas duetit me Samra, planet e saj mund të jenë të mëdha për të kapur tregun edhe jashtë trojeve shqiptare.

Ditët në vijim mbase do tregojnë se çfarë fshihet prapa vizitës së Kidës në anën tjetër të botës.

Share Messenger

Më të lexuarat